آلیس در ماتریکس | هوش مصنوعی چه نسبتی با ما و کسب‌وکار‌های ایرانی دارد؟ ویدئو | تصویر روز ناسا؛ گردش یک سیاهچاله چگونه است؟ سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در مشهد به کار خود پایان داد ثبت نام تسهیلات اقتصاد دیجیتال آغاز شد زمان رونمایی از نینتندو سوییچ ۲ رسما اعلام شد جزئیاتی جدید از پردازنده گرافیکی پلی استیشن ۵ پرو پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت تراکنش‌های بیت‌کوین میلیاردی شد اولین تریلر از حضور شخصیت «هوملندر» در بازی «مورتال کمبت ۱» (Mortal Kombat 1) لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی معرفی بازی «گربه‌ها و سوپ» (cats & soup) + دانلود اندروید و IOS مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند
سرخط خبرها

لزوم تشکیل پارک علم و فناوری مشترک بین دو کشور ایران و عراق+ فیلم

  • کد خبر: ۱۸۸۰۵۳
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
لزوم تشکیل پارک علم و فناوری مشترک بین دو کشور ایران و عراق+ فیلم
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مشهد گفت: این آمادگی وجود دارد که پارک مشترک بین دو کشور ایران و عراق ایجاد شود و تبادل اطلاعات فناورانه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد علی‌نژاد با حضور در نشست مشترک فناوری و نوآوری دو کشور ایران و عراق که امروز ۱۸مهر در محل پارک علم و فناوری استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ایران این است که اقتصاد مبتنی بر دانش را بنیان‌گذاری کند. این موضوع به ما کمک می‌کند که در جامعه بین‌المللی نیاز‌های خود را برطرف کنیم و در بازار‌های جهانی حضور یابیم.

به گفته معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این موضوع از اصلی‌ترین موضوعاتی است که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره و تأکید دارند و برای اینکه این هدف محقق شود نیاز‌های فناورانه در دانشگاه‌ها و پارک‌های ما مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: پارک‌های علم و فناوری یک واسطه تکنولوژی بین دانشگاه‌ها و صنایع بزرگ ماست. پارک‌های علم و فناوری بر اساس این سیاست ایجاد شده و اینکه به کمک فارغ التحصیلان ما می‌آید تا ایده را به سمت تولید یک محصول دانش‌بنیان سوق دهند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: برخی اساتید ما شرکت‌های دانش‌بنیانی در پارک‌های علم و فناوری دارند و در واقع تحقیقات پایه در دانشگاه انجام می‌دهند و در پارک‌های علم و فناوری محصولاتی را بر پایه تحقیقات انجام شده، خلق می‌کنند.

علی‌نژاد بیان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ما ایده‌های خود را در پارک‌ها پرورش می‌دهند یا آموزش می‌بینند تا بتوانند تیم‌هایی داشته باشند که با آن شرکت تشکیل دهند.

در پارک‌های علم و فناوری نیاز‌های کلان کشور رفع می‌شود

به گفته وی، پارک‌های ما از مرحله ایده و پیش رشد حمایت می‌کند و در واقع در پارک‌های علم و فناوری هم نیاز‌های کلان کشور رفع می‌شود و هم از ایده‌های کوچکی که می‌تواند در بازار کشور سهم داشته باشد، حمایت می‌شود.

این مقام مسئول یادآور شد: در حال حاضر ۵۴پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد که برخی پارک‌ها استانی است و برخی دانشگاه‌های ما پارک‌های فناوری و پردیس‌های فناوری دارد یا اینکه دارای پارک‌های دستگاهی و نهادی هستیم و  اخیرا اولین پارک علم و فناوری بین‌المللی خود را افتتاح کردیم.

وی اضافه کرد: در توسعه دیپلماسی فناورانه وظایفی به ما محول شده و در این زمینه همکاری گسترده با کشور‌های مختلف داریم و امروز خوشحالیم توسعه فناورانه بین کشور ایران و عراق داشته باشیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: کارگروه مشترک دو وزارتخانه ایران و عراق تشکیل شده است و با توجه به تفا‌وت‌هایی که وجود دارد باید بتوانیم به صورت منسجم ذیل کارگروه ایجاد شده تبادل تکنولوژی داشته باشیم.

علی‌نژاد تأکید کرد: علاقه داریم پارک مشترک بین دو کشور ایجاد کنیم و در راه‌اندازی پارک در کشور عراق کمک خواهیم کرد و آمادگی داریم فرصت مطالعاتی برای اساتید دانشگاه‌های عراق فراهم کنیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: پارک خراسان از بهترین پارک‌ها در کشور است و بلوغ بسیار خوبی در حوزه فناوری رخ داده است که تجربیات را منتقل خواهد کرد. امیدواریم به زودی توسعه محصولات فناورانه را بین دو کشور جشن بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->